RSS

Szennyvíz projekt – közbeszerzési eljárás

28 jan

Eredményesen lezárult a közbeszerzési eljárás! Nyertes: STRABAG MML Kft.

Rábatamási Község Önkormányzatának Képviselő-testülete ajánlattételi felhívást tett közzé a Közbeszerzések Tanácsa hivatalos lapjában (www.kozbeszerzes.hu) 27297/2011 számon. A beszerzés tárgya: “Rábatamási szennyvízkezelése” (pályázat azonosító száma: NYDOP-4.1./A-09-2009-0008) projekt megvalósításához szükséges építési beruházás”.

Az ajánlattételi határidő a 28916/2011 számú hirdetmény alapján 2011.12.02. 10.00 óra volt. A határidő lejártáig kettő ajánlattevő nyújtotta be ajánlatát:

– FEHRÉP Kft.

– STRABAG MML Kft.

A Bíráló bizottság az ajánlatok átvizsgálása során mindkét Ajánlattevőnek hiánypótlási felhívást küldött ki. A hiánypótlási határidő 2012.01.03 10.00 óra volt. Határidőre csak a Strabag MML Kft nyújtott be a felhívásban foglalt dokumentumokat. A beérkezett iratok átvizsgálása során a Bíráló bizottság kialakította egységes álláspontját, mely szerint nyertes Ajánlattevőnek a Strabag MML Kft. javasolja. Mivel Fehérép Kft. nem tett eleget a hiánypótlási felhívásban foglaltaknak, ezért Ajánlatuk érvénytelennek nyilvánítását javasolja.

Rábatamási Község Önkormányzatának képviselő-testülete 2012. január hó 23-án 17.00 órai kezdettel megtartott nyilvános ülésén a nyertes Ajánlattevőnek a STRABAG MML Kft. ajánlatát választotta és megbízta Spiteller László polgármestert 1/2012 számú határozatában az írásbeli összegzés érintetteknek való megküldésével és a szerződés előkészítésével. A szerződéskötésre 60 napon belül kerül sor.

 
Hozzászólás

Szerző: be 2012. január 28. szombat hüvelyk Önkormányzat, Szennyvíz projekt

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt szereti: