RSS

Rábatamási Nők Egylete

Rábatamási Nők Egylete

9322 Rábatamási , Szent István u. 42.

A Rábatamási Nők Egylete 1998.év végén alakult 30 fővel. Cégbírósági bejegyzésre 1999-ben került sor, mely lehetővé tette hivatalos szervezetként működésünket. Kezdetben a Nyugdíjas Klub is a Nőegylethez tartozott. A létszám fokozatos növekedése miatt a későbbiekben külön egyesületet alakítottak.

A Nők Egyletének a célja és feladata: A közéleti munkában való aktív részvétel. Óvoda és az iskola segítése. A Szívdobbanás közalapítvány támogatása. Pályázati lehetőségek kiaknázása. Ünnepségek, előadások szervezése.

Az elmúlt 13 évben rendszeresen megszerveztük az anyák napi műsort, melyre az önkormányzati épületben kerül sor, minden május első vasárnapján. Május utolsónapja a gyerekeké. Minden évben ekkor kerül sor a gyermeknap megrendezésére. Ha szükség volt rá a falunapokon is aktívan részt vettünk. Immár negyedik alkalommal került sor szeptemberben az egészségnap megrendezésére, melyen szép számmal vettek részt falu lakói. December 4-én hozzánk is megjött a Mikulás. Az iskola folyosóján bábszínház várta a gyerekeket. Rábatamási és az innen elszármazott vállalkozók segítségével tavaly is gazdag volt a mikulásunk. December 18-án rendeztük a karácsonyi ünnepséget, melyen részt vettek az óvodás, iskolás gyerekek és a Jászai László Nyugdíjas Klub tagjai. Utána süteménnyel, forralt borral köszöntöttünk mindenkit.

Szeretnénk megköszönni minden segítőnknek és támogatónknak az önzetlen munkát és a felajánlásokat.

Rábatamási Nők Egylete

 

Hozzászólások lezárva.

 
%d blogger ezt szereti: